Campus Sint-Lodewijk ontvangt eretitel OlympiadeSchool 2021-2023

Op zondag 23 mei 2021 om 15 uur gaat de proclamatie van de Vlaamse Olympiades voor Natuurwetenschappen door. Dit evenement kan gevolgd worden via het YouTube kanaal van de Vlaamse Olympiades voor Natuurwetenschappen (link komt op www.vonw.be/index.php/proclamatie/2021). Na de bekendmaking van de rangschikkingen van de finalisten en de JON medaille winnaars komen de OlympiadeScholen aan de beurt.

We zijn verheugd dat we deze eretitel opnieuw in ontvangst mogen nemen.

Vereisten om de eretitel OlympiadeSchool te ontvangen

Elke school die aan onderstaande criteria voldoet komt in aanmerking voor de eervolle vermelding OlympiadeSchool Wetenschappen:

  • In het huidige schooljaar en de twee voorafgaande schooljaren deelgenomen hebben aan alle eerste rondes van de vijf olympiades voor natuurwetenschappen (Vlaamse Biologie, Chemie, Fysica en Geografie Olympiade en de Junior Olympiade Natuurwetenschappen JON).
  • Gedurende deze periode elk jaar minstens één effectieve deelnemer in de tweede ronde hebben van één van de vijf olympiades natuurwetenschappen (*).
  • Gedurende deze periode minstens één schooljaar minimaal één leerling hebben die zich plaatste voor een finale (biologie, chemie, fysica of geografie) of een medaille won bij de JON. 

Dank aan alle collega’s die zich inzetten voor de organisatie van de olympiades en de leerlingen aanmoedigen om deel te nemen. Van harte proficiat aan de leerlingen die deelnemen!

Laat dit aan je vrienden weten