fantaSTisChe leerlingendag

Op onze campus hebben wij de traditie om één keer om de vier jaar een leerlingendag te organiseren. Door corona schoof alles op de lange baan, maar maandag 23 mei was het eindelijk zover. Onder de naam FantaSTiC konden wij onze zesde editie van de leerlingendag laten doorgaan en het was een succes!

In de voormiddag namen onze leerlingen deel van de FANTASTIC-CUP, een evenement waarbij alle klassen door Eksaarde trokken om een zestal uitdagingen aan te gaan. Dit alles gebeurde met een dresscode die op voorhand met de klassenleraar werd besproken. We zagen veel toffe, sportieve, coole, extravagante, hippe, gekke, muzikale… kledingstijlen de revue passeren. Uiteindelijk werden ook de winnaars bekend gemaakt. T1A1, T2A5, T3LAT, T3EW en T4STW1 mogen zich opmaken voor een spaghetti-etentje.

Eenmaal terug aangekomen op onze campus werd iedereen getrakteerd op hamburgers, frietjes, frisdrank en ijsjes.

In de namiddag kon het festivalgedeelte helemaal beginnen. De leerlingen werden opgewarmd door Daddycate, het DJ alterego van meneer Dries. Hij was eveneens de zanger van The Old Basterds, een band die hij samen met collega’s meneer Bert en Wim heeft gestart. Zij verzorgden het voorprogramma samen met The Young Folks, een groep vierdejaars. Partyband La Folie Jolie zorgde eveneens voor de nodige sfeer en ambiance vanop ons festivalpodium.

Er waren enorm veel enthousiaste, dansende leerlingen te bespeuren. Daar komt zelfs de regen niets tegen doen. We danken iedereen die er mee voor gezorgd heeft dat dit een geslaagde editie werd van de leerlingendag.

Laat dit aan je vrienden weten