Leerlingenraad organiseert lunchweek

In de week van 7 juni zorgde de zon voor warme temperaturen. Het ideale weer om in de namiddag te genieten van een lunch in openlucht op onze pleinen. Exact het idee dat de leerlingen van de leerlingenraad hadden. Zij organiseerden dan ook een picknickweek. Alle leerlingen hebben in klasbubbels kunnen genieten van een picknick op onze pleinen. Ieder jaar kon hiervan profiteren op een verschillende dag. Om het ludiek te maken, had ieder jaar zijn eigen thema waarin de leerlingen zich konden verkleden. De week werd afgetrapt door de vierdes. Zij hadden het thema ‘vakantie’. Concreet betekent dit dat de leerlingen zich konden wanen als toerist op een tropisch eiland. Velen kwam verkleed in Hawaiiaanse hemden met bloemenkransen en duikbrillen.

Op dinsdag was het aan onze derdes om verkleed naar de pleinen te trekken. Aangezien het thema ‘gala’ aan hen werd toegekend kwamen velen met een jurk of kostuum naar school.

De tweedes waren op donderdag aan de beurt en hadden het thema ‘kleuren’. Dit zorgde voor een heus kleurenpalet op onze pleinen.

Ten slotte waren onze eerstejaars aan de beurt. Zij kwamen verkleed naar de pleinen als hun favoriete tekenfilmpersonage.

Een fijne actie namens de leerlingenraad. Dit smaakt naar meer.

Laat dit aan je vrienden weten