Tweedes vs. leerkrachten: 3-1

U kon eerder al lezen dat we op onze campus een voetbalcompetitie houden op de pleinen. Op dinsdag stond een heuse affiche op de planning. Vijf leerlingen van het tweede jaar mochten het opnemen tegen een aantal personeelsleden. De spelers konden op veel belangstelling rekenen. Er kwamen immers heel wat supporters opdagen. De wedstrijd begon goed met snel voetbal van beide kanten. Het waren de leerlingen die op voorsprong kwamen met een penalty die omgezet werd door Jasper Roggeman. Diezelfde Jasper slaagde er nog geen 5 minuten later in om zijn ploeg op een dubbele voorsprong te brengen. De leerkrachten wisten dus dat ze een tandje moesten bijsteken. Even bracht meneer Davy terug spanning met een geplaatst schot maar de hoop werd al snel de kop ingedrukt toen Arthur Haeck de beslissende 3-1 maakte. 

Een welgemeende proficiat aan Arthur, Jasper, Miel, Lowie en Sverre met de mooie overwinning. Donderdag nemen de leerkrachten het op tegen de leerlingen uit het vierde jaar.

Scoreverloop:

1-0: Jasper Roggeman (penalty)

2-0: Jasper Roggeman 

2-1: meneer Davy

3-1: Arthur Haeck

Opstellingen:

Tweedejaars: Arthur Haeck, Jasper Roggeman,  Miel Dobbelaer, Lowie Van Overloop, Sverre HerrebautLeerkrachten: meneer Davy, meneer Patrick, meneer Jordy, meneer Koen, meneer Wim, meneer Willem

Laat dit aan je vrienden weten