Vierdejaars horen het donderen in Keulen

Naar goede gewoonte vertrokken de leerlingen van het vierde jaar naar het Duitse keulen waar ze begonnen aan een beklimming van het Dom, een gotische kathedraal in het centrum van de stad. Alvorens zij zich konden installeren in de jeugdherberg mochten ze vol enthousiasme deelnemen aan een stadsspel. In de avond stond een populaire opdracht op de planning. Zo mochten zij zich wanen als deelnemers van De mol, naar het succesvolle programma. 

De tweede dag begonnen ze met een fotosessie aan de Rijnoever, waarna ze trokken naar het Ludwig Museum en Köln Triangle. In de namiddag rondden ze de tweedaagse af met een rustgevende boottocht.

Hieronder een impressie van Julie Clerc, één van onze vierdejaars.

“Ik vond het twee heel toffe en onvergetelijke dagen. Alles was goed georganiseerd. Het mollenspel zat heel goed in elkaar en ik merkte dat alles goed was voorbereid. De uitstappen naar de musea waren ook heel leerrijk en interessant. Het gebied aan de Rijn waar we het mollenspel speelden, had een prachtig uitzicht dus de locatie was perfect. Het was wel veel wandelen door de stad maar omdat er zoveel te zien was, had ik daar niet zo veel last van.”

Laat dit aan je vrienden weten