Wereldwinkel op campus Sint-Teresia

Oxfam is een organisatie die streeft naar eerlijke handel. Een prachtig gegeven dat wij in campus Sint-Teresia in de verf willen zetten. Daarom zetten we een vakoverschrijdend project op poten dat uitgevoerd wordt door leerlingen uit het eerste, tweede en derde jaar. Het doel is om zoveel mogelijk producten van Oxfam te verkopen op onze campus. Om dit te realiseren diende er enorm veel te gebeuren. Er werden enquêtes opgesteld en vertaald naar het Frans, Engels en Latijn. Daarnaast werden banners, reclameaffiches, bonnetjes en een promotiefilmpje gemaakt. 

In de week van 18 oktober werden de eerste verkoopmomenten voorzien. Chips en chocolade werd met veel enthousiasme verkocht door eerstejaars die economie & organisatie volgen. We kunnen met veel plezier zeggen dat alles vlot de deur uit ging. Hopelijk zien we deze positieve tendens ook tijdens de volgende verkoopmomenten.

Het project is een samenwerking van mens & samenleving, mavo, economie & organisatie, moderne talen, Latijn, maatschappij & welzijn, beeld, Public Relations en STEM-wetenschappen.

We danken iedereen voor de inzet.

Laat dit aan je vrienden weten