Nieuws & Activiteiten

Filter de blogberichten

Toon alle Campus CREO Campus Sint-Laurentius Campus Sint-Lodewijk Campus Sint-Teresia
Proclamatie op campus Sint-Laurentius

Een dikke proficiat met jullie diploma! We zijn de weergoden dankbaar voor het prachtige weertje waarin jullie openlucht-proclamatie tòch nog mocht plaatsvinden.

Afscheid van de vierdes

2019-2020 was een ongewoon schooljaar. Een aantal tradities zoals de sportdag, leerlingendag en studiereis konden jammer genoeg niet doorgaan. Een andere traditie die normaal zou plaatsvinden is het afscheid van de vierdejaars. Zo’n afscheid bestaat uit een dropping, een show en een receptie. Het afscheid van de leerlingen die vier schooljaren op onze campus doorbrachten, wilden […]

Een nieuwe start

De afgelopen maanden waren op zijn zachtst uitgedrukt bijzonder. We bleven allen in ons ‘kot’ en leerden genieten van de kleine dingen. Voor het eerst in de geschiedenis was onze campus voor maanden leeg. Geen leerlingen die door de schoolgangen dwaalden of leerkrachten die met passie leerstof konden overbrengen in een klaslokaal. In plaats daarvan […]

Lockdown voor een leerling

De lockdown zoals het voor een leerling is … even op afstand thuis bij Ruben De Smedt (2L2) Ondanks het perspectief van een mogelijke heropstart zitten tal van leerlingen nog thuis door de lockdown n.a.v. de coronapandemie. Online taken en live lesmomenten houden hen betrokken bij de school, maar hoe loopt het precies voor de […]

Coronavirus – Vlotte heropstart in delen van lager- en secundair onderwijs
Voorstelling studierichtingen – reeks 4

We nemen je deze week graag mee op een virtuele tour doorheen ons aanbod van opleidingen. In onderstaande filmpjes komen de 4 studierichtingen Techniek-Wetenschappen, Elektromechanica, Mechanische Technieken en Voeding-Verzorging aan bod!

Voorstelling studierichtingen – reeks 3

We nemen je deze week graag mee op een virtuele tour doorheen ons aanbod van opleidingen. In onderstaande filmpjes komen de 4 studierichtingen Industriële informatie en communicatietechnologie, IT en netwerken, Office en Retail en Schilderwerk en decoratie aan bod!

Voorstelling studierichtingen – reeks 2

We nemen je deze week graag mee op een virtuele tour doorheen ons aanbod van opleidingen. In onderstaande filmpjes komen de studierichtingen elektrotechnieken (tso) en elektrische installaties (bso) aan bod!

Virtuele rondleiding op campus Sint-Laurentius
Voorstelling studierichtingen – reeks 1

We nemen je deze week graag mee op een virtuele tour doorheen ons aanbod van opleidingen. In onderstaande filmpjes komen de studierichtingen houttechnieken, industriële wetenschappen en lassen-constructie aan bod!